Time to .. read

Relatiegeschenken

Met veel liefde verzorgen wij uw relatiegeschenken. Dit kan voor elke gelegenheid en in de prijsklasse die bij u past. Indien gewenst verpakken wij het geschenk in en voorzien we het van een passend kaartje met persoonlijke boodschap, een wijnbeschrijving of een culinaire tip.

Time to Wine neemt alle zorg uit handen

Ook voor de zakelijke markt neemt Time to Wine graag alle zorg uit handen. Naast het toevoegen van een kaartje of een boodschap, is het ook mogelijk om het geschenk direct bij uw relatie of medewerker thuis te laten bezorgen. Middels een track and trace code houden wij u op de hoogte van de bezorging.

Een relatiegeschenk geheel op maat

Naar aanleiding van uw wensen, maken we een voorstel voor een pakket geheel op maat samengesteld. Of dit nu één fles wijn is, een mooie rose champagne, een wijnkistje of een luxe pakket begeleidt met lokale delicatessen. Time to Wine werkt als wijnhandel nauw samen met lokale ondernemers uit oa Den Bosch om er een leuk wijn & borrel pakket van te maken.

Wij nodigen u  dan ook graag uit om contact met ons op te nemen en samen het gesprek aan te gaan. Hoe u contact met ons opneemt vindt u hier.

Time to Wine schenkt prosecco tijdens SOSU netwerkevent

Met veel liefde verzorgen wij uw relatiegeschenken. Dit kan voor elke gelegenheid en in de prijsklasse die bij u past.

Meet the winemaker: Elisabeth Muth van weingut Rappenhof

Meet the Winemaker: Elisabeth Muth van weingut Rappenhof. Alweer de 13de generatie van dit fantastische wijnhuis.

een maatje groter graag!

De meest gangbare maat voor een fles wijn is een fles met een inhoud van 750 ml. Toch zijn er ook vele andere formaten verkrijgbaar. Welke dat zijn, lees je in deze blog.

De waardering van www.timetowine.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 63 reviews.