TIME TO WINE

Geef wijn cadeau

Geef een wijn cadeaukaart!

Op zoek naar een origineel cadeau voor een (zaken)relatie, een feestelijk cadeau voor een jubileum, een kerstgeschenk of misschien een persoonlijk cadeau voor je geliefde? Geef dan de cadeaukaart van Time to Wine! Een mooie fles wijn is altijd goed maar smaak is persoonlijk. Met de Time to Wine cadeaukaart kan de ontvanger zelf een keuze maken uit alle wijnen in de webshop en sluit daarbij perfect aan bij zijn/haar wensen.

Hoe werkt de wijn cadeaukaart van Time to Wine?

Bestel op de website van Time to Wine jouw e-voucher met een waarde naar keuze. Na betaling ontvang je de voucher direct per e-mail. Het is ook mogelijk om de voucher direct naar de ontvanger te laten versturen en te voorzien van een persoonlijke boodschap.

Bestel ‘m direct! Of bekijk alle informatie over de cadeaukaart hier.

Ook zakelijk wijn cadeaukaarten bestellen

Wil jij jouw medewerkers bedanken of ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor de feestdagen? Het is tevens mogelijk om de wijn cadeaukaart zakelijk te bestellen. Wil je de cadeaukaart in grotere oplage bestellen of liever fysiek? Neem dan contact met ons op.

De kleine lettertjes

  • De Time to Wine cadeaukaart is een digitale voucher die je per mail kunt ontvangen of laten versturen.
  • Je kunt zelf het gewenste bedrag kiezen.
  • Het tegoed is vrij te besteden in onze webshop en kan in delen worden besteed.
  • De Time to Wine cadeaukaart heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte tenzij anders vermeld. De datum staat op de e-voucher.
  • De voucher kun je koppelen aan je mailadres/account zodat deze direct toe te passen is bij het afrekenen.

Cadeaukaart Time to Wine
Altijd op de hoogte!

Het is pas crisis als de wijn op is!

Op de hoogte blijven van onze nieuwe wijnen en interessante aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je volgende bestelling.

Mijn wijnpunten
De waardering van www.timetowine.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 143 reviews.