TIME TO WINE

De familie erachter

Over ons

Uit een voorliefde voor lekkere betaalbare wijnen tijdens onze horeca periode in enkele van de beste restaurants van ons land (o.a. in Den Bosch) is onze wijnhandel en website Time to Wine ontstaan. Onze voorkeur gaat uit naar wijnen van kleine familie wijnhuizen waarbij wijn met de paplepel wordt ingegoten, generatie op generatie. Wijnen met een goed verhaal en een rijke historie.

Je leert ons ook beter kennen door de webshop te bekijken. Hier presenteren wij een assortiment wijnen waar wij heel enthousiast over zijn. Sinds 2016 zijn wij al actief in de wijnimport en met deze visie hebben wij al vele mensen kunnen laten genieten van kwalitatieve, lekkere wijnen. Of je nu een heerlijke Italiaanse wijn zoekt, een verrassende kwalitatieve Duitse wijn of een houtgelagerde Amerikaanse chardonnay. In de webshop is voor ieder wat wils.

Onze missie ..

om de liefde die de kleinschalige familiewijnhuizen in de productie van hun wijnen stoppen, over te brengen naar iedereen die de wijn in handen krijgt. Wij hopen dat jij met behulp onze zorgvuldige wijnselectie net zoveel van mooie, eerlijke en betaalbare wijnen geniet als dat wij dat doen! 

Altijd welkom op afspraak!

Wij zijn met onze wijnhandel gevestigd in Den Bosch en ontvangen je graag op afspraak in ons wijnlokaal waar we je bij staan met advies of voor het afhalen van je (bestelde) wijnen.

HET IS PAS CRISIS ALS DE WIJN OP IS

Eindig jouw dag met een goed glas wijn

Op de hoogte blijven van onze nieuwe wijnen en interessante aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je volgende bestelling.

Mijn wijnpunten
De waardering van www.timetowine.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 141 reviews.