Voor de beste wijngeheimen

Verzenden en retourneren

Alle bestellingen van Time to Wine worden standaardverzonden met flespakket, dit is de bezorgdienst van PostNL.

Verzendkosten

 

Op de webshop bestellingen van Time to Wine zijn de volgende verzendkosten van toepassing:

  • Standaard verzendkosten in heel Nederland van € 6,95
  • Inclusief verplicht controle 18+
  • Gratis verzending in Nederland bij een besteding vanaf € 55,-
  • Gratis bezorging van de wijnen in Den Bosch en regio*
  • Standaard verzendkosten in heel België € 9,99
  • Gratis verzending in België bij een besteding vanaf € 90,-

*zie hieronder voor specifiekere informatie

Bestelling afhalen

Bestellingen ophalen in ons proeflokaal? Dat kan! Deze kunnen op afspraak worden afgehaald. In dit geval vink je de optie afhalen aan tijdens de bestelprocedure. Wij bellen of mailen u vervolgens om een afspraak te maken. Je mag natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen: Mail naar info@timetowine.nl of bel 06-30035049. Wij zorgen dat de bestelling klaar staat.

Bestelling afhalen bij een DHL of DPD servicepunt

Laat je liever je bestelling afleveren bij een DHL of DPD servicepunt? Ook dit is mogelijk bij een bestelling van maximaal 6 flessen.
Geef dit aan ons door een notitie via het opmerkingenveld.

Bestelling bezorgen

Bestellingen worden gratis bezorgd in Den Bosch. Omgeving Den Bosch is in overleg. We doen ons uiterste best om de wijn (mits voorradig) binnen 2 dagen te bezorgen.

Leveringstermijn

 

Wij doen ons best om webshop bestellingen binnen twee werkdagen te versturen. Bestellingen geplaatst in het weekend worden op maandag verstuurd.  

Als je de levering op een bepaalde dag wil, geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat de bestelling op de desbetreffende dag wordt bezorgd.

Mocht het door omstandigheden niet lukken om de wijnen binnen de aangegeven termijn te versturen, dan nemen wij altijd telefonisch contact met je op.

 

Retourneren

Als consument heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@timetowine.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Wijnen die reeds zijn geopend of waarvan de fles of het etiket is beschadigd zijn niet retourneerbaar.

Leeftijdscheck 18+

Vanaf 1 juli 2021 is het verplicht om de leeftijd te controleren van degene die de bestelling plaats/in ontvangst neemt. Wij checken dit op verschillende manieren. De eerste check is bij aankomst op de site. Als je klaar bent met het uitzoeken van de wijnen en over wil gaan tot bestellen wordt er in het afrekenformulier gevraagd om je geboortedatum in te vullen alsmede die van de ontvanger van de wijnen. Beide moeten namelijk 18+ zijn.

De bezorgdienst is bekend met de regels als het gaat om het naleven van de leeftijdscontrole en het voorkomen van fraude bij bezorging.

Mijn wijnpunten
De waardering van www.timetowine.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 143 reviews.