Time to .. read

Relatiegeschenken

Met veel liefde verzorgen wij uw relatiegeschenken. Dit kan voor elke gelegenheid en in de prijsklasse die bij u past. Indien gewenst verpakken wij het geschenk in en voorzien we het van een passend kaartje met persoonlijke boodschap, een wijnbeschrijving of een culinaire tip.

Time to Wine neemt alle zorg uit handen

Ook voor de zakelijke markt neemt Time to Wine graag alle zorg uit handen. Naast het toevoegen van een kaartje of een boodschap, is het ook mogelijk om het geschenk direct bij uw relatie of medewerker thuis te laten bezorgen. Middels een track and trace code houden wij u op de hoogte van de bezorging.

Een relatiegeschenk geheel op maat

Naar aanleiding van uw wensen, maken we een voorstel voor een pakket geheel op maat samengesteld. Of dit nu één fles wijn is, een mooie rose champagne, een wijnkistje of een luxe pakket begeleidt met lokale delicatessen. Time to Wine werkt als wijnhandel nauw samen met lokale ondernemers uit oa Den Bosch om er een leuk wijn & borrel pakket van te maken.

Een cadeaukaart, voor ieder wat wils

Smaken verschillen en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor de Time to Wine cadeaukaart. U hoeft alleen maar het bedrag te kiezen en de ontvanger kan zelf heerlijke wijnen uitkiezen in onze webshop.
De cadeaukaart bieden wij standaard digitaal aan, eventueel gepersonaliseerd met logo en een persoonlijke boodschap. Het is ook mogelijk om een fysieke cadeaukaart te maken.

Wij nodigen u  dan ook graag uit om contact met ons op te nemen en samen het gesprek aan te gaan. Hoe u contact met ons opneemt vindt u hier.

Jorche magnum, 3L en 5L - Time to Wine
Mijn wijnpunten
De waardering van www.timetowine.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 156 reviews.